Bernardus 9th 7316

Bernardus Golf

Bernardus Golf is een uitdagende 18 holes championship course, die is ontworpen door de Amerikaanse architect Kyle Phillips. Naast Bernardus Golf drukte de Amerikaan tevens zijn stempel op gerenommeerde banen zoals o.a Kingsbarns, The Grove en Yas Links.

Bernardus Golf is aangelegd als Heathland golf course, wat de baan vriendelijk maakt voor iedere golfer. De talloze bunkers zijn prachtig vormgegeven en de stevige waterhindernissen gaan subtiel op in het decor van duinen, sparren, heide en gaspeldoorn. Een dag Bernardus geeft je een ultiem gevoel van rust en ontspanning. Zowel in de baan als de practice area, bestaande uit de driving range, shortgame area en putting greens.

‘Een dag Bernardus geeft je een ultiem gevoel van rust en ontspanning’

 

Bernardus streeft naar een perfecte harmonie van onze golfbaan, het clubgebouw en de omliggende natuur. Daarmee wil de baan een golfervaring creëren die mooie herinneringen achterlaat bij iedereen die Bernardus bezoekt.

Lid voor een dag
Met het day membership ben je een dag lang volwaardig lid en kun je gebruik maken van alle faciliteiten en mogelijkheden die Bernardus biedt. Loop één of meerdere rondes op de 18-holes baan, oefen je swing op de driving range of werk aan je short-game. Train je conditie in de gym, speel een potje tennis, neem een duik in het verwarmd buitenzwembad of kom volledig tot rust in de sauna en hamam. Wil je met een partner komen die zelf niet golft? Neem hem of haar gewoon mee, want hij of zij mag ook vrij gebruik maken van alle faciliteiten.